Az őszi továbbképzésünk előadója a „modern kommunikáció, kreatív gondolkodás a marketingben” témakörben Dér Csaba Dezső a Budapesti Metropolitan Egyetem Turizmus és Marketing Intézetének docense volt.
Az előadást követően többen jeleztétek, hogy a témában szívesen vennétek részt további szakmai programokon. A kispesti kerületlátogatáson jeleztem, hogy Dér Csaba Dezső és munkatársa Éder Szabina, kidolgoztak a BNE számára a piaci árhoz képest egy jelentősen kedvezőbb ajánlatot.
A 6 modulos, 7 napos napos szakmai workshop képzés célja, az online közösség írott és íratlan szabályainak megfelelő, marketing stratégiák alkalmazásának megismertetése.
A workshop ára 7500 Ft/alkalom. Az induláshoz szükséges létszám 10 fő.
A workshop tervezett ütemezése március – április hónap, heti 1 alkalom. Amennyiben a csoport elindítása biztosnak látszik a pontos időpontokat az előadókkal egyeztetjük, melyről külön tájékoztatást küldünk. A workshop részvételi díjáról (készpénz vagy átutalás) természetesen számlát adunk. Azoknak a BNE tagoknak, akik valamennyi modulra jelentkeznek, a végösszeg 10%-át a BNE átvállalja.
Jelentkezési határidő: 2020. február 21 péntek
Jelentkezés: titkarsag@kmo.kispest.hu vagy a gaborica@kmo.kispest.hu

Várjuk a jelentkezéseteket.

További jó munkát kívánok!

Gábor Ilona, a BNE Elnöke

A képzés tematikája a letölthető innen: