Kedves Kollégák! Kedves Egyesületi Tagtársak!

A Budapesti Népművelők Egyesülete Elnöksége 2019. november 5-6-án Tápiószentmártonban, a Kincsem Lovasparkban (Sőregi út 1.) tartja a már hagyományos őszi szakmai továbbképzését.

A kétnapos programunk első napján aktuális társadalom- és szakmapolitikai témák kerülnek napirendre, valamint a kultúrafogyasztás generációs kérdéseivel is foglalkozni kívánunk.

Mindezen fontos témák mellett,  – ahogy szoktuk –  kicsit  magunkkal is szeretnénk foglalkozni, magunkkal, akik nap-mint nap az igényes kultúraközvetítés frontvonalán szolgáltatunk és egyre kevesebben vagyunk. Munkaerő hiánnyal küszködnek az intézményeink, szinte minden szakmai területen (szakalkalmazott, technikai munkatársak, kommunikációs munkatársak). Erre a problémára, az intézményekben történő generációváltásra, annak következményeire és lehetőségeire is kitérünk egy előadás keretében.

Foglalkozni kívánunk a mentális egészségünkkel is, felhívva a figyelmet a kiégés problémájára, az egyre több területen emlegetett Burnout-szindróma tüneteire, veszélyére. Ez is egy jó előadásnak ígérkezik.

Idei továbbképzésünket is az NKA támogatásával rendezzük meg!

Üdvözlettel:

Gábor Ilona
a BNE elnöke