Kedves Kolléga, Kedves Tagtársunk!

1. A Budapesti Népművelők Egyesülete hagyományos évadzáró összejövetele ebben az évben a járványhelyzet miatt elmaradt.
A június 30-i közgyűlésen felvetették a kollégák, hogy rendhagyó módon, nyár végén tartsuk meg a jó hangulat baráti összejövetelünket. A bogrács-party, legyen most az évadnyitó programunk!
A találkozónk időpontja 2020. augusztus 31. 16.00 óra, a helyszín pedig, most újra a Csili Művelődési Központ, ahol egy jó hangulatú beszélgetés mellett, egy jó ízű estebédet is elfogyaszthatunk közösen.
Köszönjük Polyák Editnek és kollégáinak, hogy lehetőséget biztosítanak a találkozónkhoz!
Kérjük, részvételi szándékodat 2020. augusztus 28-án délig jelezd a 282-9837/0104 melléken, vagy a titkarsag@kmo.kispest.hu email címen.

2. Már most írd be a naptáradba, hogy a Budapesti Népművelők Egyesülete ez évi szakmai konferenciája, 2020. október 13-14-én kerül megrendezésre Tápiószentmártonban, a Kincsem Lovas-parkban. A konferencia részletes programjáról a közeljövőben küldünk tájékoztatást.

3. Szeptembertől folytatjuk az egyesületünk által elindított Online Marketingképzést. A képzési napok: szeptember 16, 23, 30, október 07 és a BNE konferencia miatt az utolsó alkalom október 21-e.

4. A BNE újonnan megválasztott elnöksége dolgozik a 4 éves munkaprogramján, melynek véleményezésére Tápiószentmártonban lesz lehetőségetek.

Budapest, 2020. augusztus 18.

 

Köszönöm szépen a figyelmeteket, találkozzunk augusztus 31-én a Csiliben!

Üdvözlettel:

Gábor Ilona
BNE elnöke